Roasted speghetti squash tossed in pesto, and mozzeralla, then baked as a casserole, and served with some sauteed shrimp. It's a keeper!!

754 kcal Líp: 38,39g | Prot: 39,80g | Carbs : 52,64g.   Pequeno Almoço: Coffee (Brewed From Grounds), Horizon Organic Half & Half (Ultra Pasteurized). Almoço: Cheddar Cheese. Jantar: Sweet Cherries, Shrimp, Sargento Mozzarella Shredded Cheese, Kirkland Signature Pesto Sauce, Cooked Spaghetti Squash. Snacks/Outros: Smirnoff Vanilla Vodka. mais...

54 Apoiantes    Apoio   

Comentários  
Looks good. 
17 ago 18 por membro: Magpiezoe
Well hello dinner tomorrow lol 
17 ago 18 por membro: Swedishblondie
Oh wow!! this looks so delicious  
17 ago 18 por membro: eatolive4life
Looks delicious! 
17 ago 18 por membro: deb126
YUM! 
17 ago 18 por membro: birdyslady
How do you make your pesto? 
17 ago 18 por membro: Mjgh06
Well I would like to say I did the pesto from scratch... But no. It's Kirkland brand from Costco. It takes a cup for a medium squash.  
17 ago 18 por membro: Cynthia Norris
That looks friggen fab! 
17 ago 18 por membro: g_ortegam

     
 

Submeter um Comentário


Tem de iniciar sessão para submeter um comentário. Clicar aqui para iniciar sessão.
 


Histórico de Peso de Cynthia Norris


Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.