Gravação de peso (nenhuma entrada de jornal) para 06 março 2013
84,8 kg Perdidos até agora: 9,5 kg .    Ainda faltam: 0 kg .    Dieta cumprida: Razoavelmente Bem.

2245 kcal Líp: 72,80g | Prot: 207,60g | Carbs : 52,63g.   Pequeno Almoço: body fortress whey isolate. Almoço: garlic, onion, raley's tomato puree no salt, classico fire roasted pasta sauce, chicken breast. Jantar: deviled eggs. Snacks/Outros: cheese, sourdough bread, whiskey, premier chocolate shake, xdurance, macadamias, body fortress whey isolate, splenda, hazelnut sugar free syrup, half and half, half and half, espresso, coffee, coffee. mais...
2289 kcal Exercício: Musculação (Moderado) - 30 minutos, Descansar - 15 horas e 30 minutos, Dormir - 8 horas. mais...
peso estável

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Comentários  
How are things going for Clifford these days?? 
07 mar 13 por membro: erika2633
Hey hey, Erika! Getting back into the swing of things; leaning up and getting my strength and endurance back! Also started a new and simple weight training regiment that's focussed on basic compound movements to build overall strength. So far so good :) 
07 mar 13 por membro: CJT1217
Sounds like you're right on track! You'll have to give us more details about your new simple weight routine - does it also include burpees?? 
07 mar 13 por membro: erika2633
For resistance training it's back to basics; 5 sets of 5 reps with heavy weights - Workout A) squats, bench presses, bentover rows, and workout B) squats, deadlifts, and shoulder presses. Warmup is pushups, situps, and burpees if I want to get a little hardcore ;D  
07 mar 13 por membro: CJT1217
What do you mean "if" you want to... of COURSE you want to!!! Haha.. :) 
07 mar 13 por membro: erika2633
See how out of it I've become? You're right, it will be part of the warmup regiment!  
08 mar 13 por membro: CJT1217

     
 

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