Tabbouleh with chickpeas and radishes.

1913 kcal Líp: 53,94g | Prot: 60,06g | Carbs : 217,05g.   Pequeno Almoço: Jam Preserves, Butter, Sour Dough Bread, Bio-Tiful Kefir. Almoço: Tesco Chickpeas in Water, Olive Oil, Cucumber (with Peel), Green Peas (Frozen), Bulgur (Cooked), Radish, Pomegranate. Jantar: Chicken Wing Meat and Skin, Tesco Frozen Sweetcorn, Celery , Tesco Chorizo, Green Peas (Frozen), Sweet Red Peppers, Onions, Olive Oil, Sainsbury's Spanish Paella Rice. Snacks/Outros: Lindt 70% Dark Chocolate, Red Table Wine. mais...

34 Apoiantes    Apoio   

Comentários  
wow what the ingredients that looks frigging amazing 😍 
07 nov 20 por membro: samantha1stdan
Inspired by this recipe, but added green beans and cut down the olive oil to 2 tbsp. https://www.bbcgoodfood.com/recipes/spring-tabbouleh/amp 
07 nov 20 por membro: JanusWoman
Thanks hun 😁 
07 nov 20 por membro: samantha1stdan
Wooow!😍😍😍 
07 nov 20 por membro: Kristinakomi
So colourful and delicious looking. 
09 nov 20 por membro: janetmay

     
 

Submeter um Comentário


Tem de iniciar sessão para submeter um comentário. Clicar aqui para iniciar sessão.
 


Histórico de Peso de JanusWoman


Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.