Feeling good about this drop! Focusing on staying on track over the weekend. Have a friend's birthday party Friday night and another party Saturday afternoon.

Feeling so strong at my workouts. Lifting heavier, doing more reps with things like burpees and pushups. Stronger than I've ever been, and it feels fantastic.

It's a slow journey, but so so worth it.

93,0 kg Perdidos até agora: 20,4 kg .    Ainda faltam: 15,9 kg .    Dieta cumprida: Razoavelmente Bem.

1606 kcal Líp: 69,24g | Prot: 172,14g | Carbs : 68,40g.   Pequeno Almoço: Fage Total 2% Greek Yogurt, Dymatize Nutrition ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate - Gourmet Chocolate. Almoço: Beef stew. Jantar: Beef stew. Snacks/Outros: Krispy Kreme Chocolate Iced Kreme Filled Doughnut, Dymatize Nutrition ISO 100 Hydrolyzed 100% Whey Protein Isolate - Gourmet Chocolate, Laughing Cow Mini Babybel Mozzarella. mais...
2607 kcal Exercício: Ginástica (Pesada, p.e. Flexões) - 30 minutos, Descansar - 15 horas e 30 minutos, Dormir - 8 horas. mais...
A Perder 1,6 kg por Semana

21 Apoiantes    Apoio   

Comentários  
Nice drop! Keep up the great work and stay focused. The work will be worth it. 
14 out 15 por membro: CatHerder
excellent! 
14 out 15 por membro: iulani
Nice job! 
14 out 15 por membro: sspath1
Good drop and your right it wont happen overnight 
14 out 15 por membro: Rockiesfan
nice Loss  
14 out 15 por membro: Tamarah Jo
I love your message, how True! Congrats on loss! 
14 out 15 por membro: pwrestlephoto
WOW, you're surely on a roll!!! Congrats! 
14 out 15 por membro: millerm40
That's so very true😊 
14 out 15 por membro: shamikaleak
Nice drop, great job! 
14 out 15 por membro: jmb3450
Wow. Very, very happy for you and you are so correct. It is a slow journey so let's remember to savor the scenery. (burpees? you inspire me) 
15 out 15 por membro: Starmer

     
 

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