Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
por membro: carol_54
Late Summer Ratatouille
A vegetable "stew" that's great hot or cold and good for low-carb diets.
Ingredientes
Instruções
- Heat olive oil in non-stick skillet on medium high heat (do not let oil smoke or get too hot).
- Sauté the chopped onions, green pepper, zucchini, and eggplant, stirring occasionally for approximately 10 minutes.
- Add chopped tomatoes, mushrooms, garlic, thyme, salt and pepper; stir. Optionally add tablespoon or so of water if needed. A squeeze of lemon juice enhances the flavor.
- Cover and turn heat to low and steam (stirring occasionally) for additional 10 minutes or until vegetables are to desired tenderness.
- Note: can substitute 1/2 can (14.5 oz) of unsalted diced tomatoes for fresh tomatoes without noticeably altering the nutritional values. Serving size is approximately one half cup. This tastes even better the next day!
161 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
Love it. My kind of ingredients. Thanks.
04 jun 16 por membro: Spartaca
|
This was really good! I'm not a big fan of the vegetables in it, but combined, it was quite tasty! :)
30 ago 11 por membro: pagerk
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Acompanhamentos
Receitas Mais Recentes
Receita saudável, rápida e fácil para o café da manhã.
|
Fofo, delicioso e cheio de sabor.
|
Lanche naturalmente adoçado, delicioso e saudável.
|
Receita deliciosa, fácil e rica em fibras.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 80 calorias em 1 dose de Late Summer Ratatouille.
|
|
Repartição das Calorias: 50% líp, 42% carbs , 9% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
333 kj
4%
80 kcal
Lípidos
4,78g
7%
Lípidos Saturados
0,69g
3%
Lípidos Monoinsaturados
3,326g
Lípidos Poliinsaturados
0,617g
Carboidratos
9,04g
3%
Açúcar
4,12g
5%
Fibras
2,6g
Proteínas
1,91g
4%
Sal
0,50g
8%
Colesterol
0mg
Potássio
387mg
19%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (41%)
Lípidos (50%)
Proteínas (9%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|