Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 40 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Outros
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: MyThyme ![](https://m.ftscrt.com/static/member/f613b450-9606-4546-8462-3edc7502b47a_tiny.jpg)
Spanish Style Brown Rice
Spanish style rice made with brown rice, tomato and peppers, chicken broth or bouillon.
Ingredientes
Instruções
- Over medium heat melt butter in a large and lightly toast rice for a few minutes. Add 2 crushed garlic cloves and continue to cook for another minute or two.
- Slowly stir in 2 cups of water with bouillon base added or use chicken stock/broth. Stir in tomatoes & chili peppers (like RoTel). Sprinkle sliced green onions on top. Cover.
- Reduce heat to lowest setting. Keep covered and allow to simmer slowly for 30 to 40 minutes (do not stir or remove lid during this time).
- After 30 minutes fluff rice with a fork. Allow to stay on stove uncovered to dry a little if needed.
- Produces 2 cups of rice.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
Easy and goes great with grilled chicken!
19 ago 12 por membro: Aralith221
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 462 calorias em 1 dose de Spanish Style Brown Rice.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 28% líp, 64% carbs , 8% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1933 kj
23%
462 kcal
Lípidos
14,34g
20%
Lípidos Saturados
7,305g
37%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
2,992g
Lípidos Poliinsaturados
0,458g
Carboidratos
74,84g
29%
Açúcar
5,87g
7%
Fibras
4g
Proteínas
9,52g
19%
Sal
4,40g
73%
Colesterol
30mg
Potássio
284mg
14%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (64%)
Lípidos (28%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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