Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozedura: 30 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Chenyne1 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/b048513a-eba6-4ae7-9560-c455c64204f0_tiny.jpg)
Roasted Harvest Vegetables
Really good and easy to prepare vegetables.
Ingredientes
Instruções
- Place vegetables in a large bowl. Combine the remaining ingredients; drizzle over vegetables and toss to coat. Transfer to two greased 15" x 10" x 1" baking pans.
- Bake, uncovered, at 400° F (200° C) for 30-35 minutes or until tender, stirring occasionally.
- Note: based on a recipe from Taste of Home magazine by Amy Loga.
382 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
I really loved this recipe, it tastes fabulous!
I changed it a little based on what I had in the house. I used 1/4 tsp of pepper, 1/4 tsp of garlic salt, 4 tbls of light olive oil, 1 onion, 3 potatoes, baby carrots and 1 pkg of frozen broccoli florets. I also baked it or 45 min.
19 out 12 por membro: Jeanettekm
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Very good, definately will make again!!
03 mai 12 por membro: Jakeuwell
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I very much enjoyed this! Veggies turned out perfect. I will definitely make this again. :)
14 mar 11 por membro: brittantom
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 192 calorias em 1 dose de Roasted Harvest Vegetables.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 29% líp, 62% carbs , 8% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
802 kj
10%
192 kcal
Lípidos
6,38g
9%
Lípidos Saturados
0,906g
5%
Lípidos Monoinsaturados
4,399g
Lípidos Poliinsaturados
0,783g
Carboidratos
30,74g
12%
Açúcar
4,25g
5%
Fibras
4,2g
Proteínas
4,18g
8%
Sal
0,26g
4%
Colesterol
0mg
Potássio
929mg
46%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (63%)
Lípidos (29%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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