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Resultado:
5 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
2 hrs
Tipo de refeição :
Sopas
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: verdandi

Fasolada

Greek vegetarian bean soup.

Ingredientes

Instruções

  1. Soak beans the night before cooking.
  2. Boil beans, and when the water starts boiling, change the water.
  3. Add carrots, celery leafs and tomato. Let the soup boil for about two hours.
  4. Add olive oil, salt and pepper to taste.
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Revisões  
I'm italian-american, my mother used to make a very similar soup like this when I was a kid. I made this the other day, and it brought so many memories. Thank you!
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15 out 13 por membro: Johankepler718
love beans of all descriptions and this looks great, cannot get tomatoe juice but tomato's are very cheap (I live in China) what would be helpful would be the calories in the meal, will definately give it a try
user vote
30 mai 13 por membro: silverfox4u

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 201 calorias em 1 dose de Fasolada.
Repartição das Calorias: 35% líp, 54% carbs , 11% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
839 kj
10%
201 kcal
Lípidos
8,29g
12%
Lípidos Saturados
1,156g
6%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
5,938g
Lípidos Poliinsaturados
0,957g
Carboidratos
28,95g
11%
Açúcar
8,52g
9%
Fibras
6,3g
Proteínas
5,64g
11%
Sal
1,82g
30%
Colesterol
0mg
Potássio
632mg
32%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
da IDR*
(201 cal )
10% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (54%)
 
Lípidos (35%)
 
Proteínas (11%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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