Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Aperitivos
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
Not your every day fast food fries, minus the calories, fat and all the other junk.
Ingredientes
Instruções
- Prepare fresh green beans by boiling. After cooking, place in cold water and allow to cool to be handled and prepared. Trim green beans by cutting ends and cut into halves (bite sized or fry sized).
- Put corn flakes in freezer bag and crush. Add pepper and adobo seasoning (or other seasonings) and shake together in the bag.
- In bowl scramble egg white and add some hot sauce and mustard or substitute for something else.
- Coat green beans with egg mixture and shake individually in corn flake and seasoning mixture. Lay out on pan sprayed with non-stick cooking spray.
- Bake at 375 °F (190 °C) for about 20-25 minutes or until golden.
- Turn halfway and keep under a watchful eye to make sure it doesn't burn.
173 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
The flavor was good and I added some more hot to them. They were a good substitute for fries. Would make again
23 mai 12 por membro: Jreg96
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Aperitivos
Acompanhamentos
Receitas Mais Recentes
Um delicioso lanche. Muito fofinhos e super-fáceis de fazer.
|
Receita saudável, rápida e fácil para o café da manhã.
|
Lanche saudável, rico e com poucas calorias.
|
Saudável, saboroso e úmido.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 153 calorias em 1 dose de Green Bean Fries.
|
|
Repartição das Calorias: 2% líp, 77% carbs , 21% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
640 kj
8%
153 kcal
Lípidos
0,46g
1%
Lípidos Saturados
0,064g
0%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,127g
Lípidos Poliinsaturados
0,145g
Carboidratos
32,17g
12%
Açúcar
4,36g
5%
Fibras
7,2g
Proteínas
8,63g
17%
Sal
2,49g
42%
Colesterol
0mg
Potássio
464mg
23%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (77%)
Lípidos (2%)
Proteínas (21%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|