Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 10 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Magnificent authentic pasta dish that's full of goodness and taste.
Ingredientes
Instruções
- Microwave or steam spinach until just wilted. Squeeze to remove excess water and chop finely.
- Combine spinach, 1/2 cup of flour, cheeses and bread crumbs in a bowl.
- Toss a tablespoon of mixture in extra flour and form into an oval. Repeat with remaining mixture to make 36 gnocchi.
- Add gnocchi to a pot of simmering water and simmer, uncovered for 2 minutes. Gnocchi is cooked when it floats to surface.
- Remove gnocchi from pan using a slotted spoon. Drain and keep warm.
- Heat sauce in microwave.
- Serve drizzled over gnocchi.
- Note: to maximize flavor, choose small spinach leaves with a crisp texture. They should give off a sweet aroma, not a sour or musty odor.
195 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Gnocchi with flour instead of potatoes ? Should find another name for that ;-(
08 jul 12 por membro: Marquis34
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Delicious! Easy, fast, and yummy - what more do you want?
25 jul 11 por membro: HealthyTN
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Resumo Nutricional:
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Existem 252 calorias em 1 dose de Spinach Gnocchi.
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Repartição das Calorias: 33% líp, 41% carbs , 25% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1054 kj
13%
252 kcal
Lípidos
9,95g
14%
Lípidos Saturados
4,182g
21%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,126g
Lípidos Poliinsaturados
0,383g
Carboidratos
27,47g
11%
Açúcar
6,57g
7%
Fibras
2,7g
Proteínas
16,98g
34%
Sal
1,77g
30%
Colesterol
43mg
Potássio
486mg
24%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (42%)
Lípidos (33%)
Proteínas (25%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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