Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Sopas
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
por membro: Newness
Bean Soup with Pasta
A hearty, filling and tasty low fat soup.
Ingredientes
Instruções
- Cook pasta according to package directions.
- Thinly slice carrots, and celery. Chop onion and mince garlic (or use garlic press).
- In large non-stick pan sauté the carrots, celery, onion and garlic in oil. Sauté until kind of tender, about 5 minutes.
- Stir in the water, broth, tomatoes, basil, rosemary, salt and pepper.
- Bring to a boil, reduce heat; cover and simmer 10 minutes.
- Drain pasta; stir into vegetable mixture.
- Add the beans; heat through. Stir in spinach, cook until spinach is wilted, about 2 minutes. Sprinkle with Parmesan cheese if desired.
- Tip: you can cook your own beans from dry ahead of time. It's not necessary but extra rinsing may aid in digestion.
288 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
I really enjoyed this. I used Thyme instead of Rosemary
18 fev 13 por membro: tnbristol24
|
Worst soup I have ever had. Sorry, I'm not making this again.
17 abr 12 por membro: Skinny_soon
|
This should be edited. Carrots are not in the ingredient list but are mentioned in the directions.
08 mar 12 por membro: mackeli4
|
This soup was delicious. I used chick peas instead of white beans and its very filling. LOVE it!
09 jan 12 por membro: TMJaco
|
it has 5 points and is very filling
28 set 11 por membro: beverley141156
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Sopas
Almoço
Receitas Mais Recentes
Café da manhã ou lanche com poucas calorias.
|
Saudável, saboroso e úmido.
|
Fofo, delicioso e cheio de sabor.
|
Uma deliciosa opção para um lanchinho.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 196 calorias em 1 dose de Bean Soup with Pasta.
|
|
Repartição das Calorias: 13% líp, 69% carbs , 18% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
820 kj
10%
196 kcal
Lípidos
2,81g
4%
Lípidos Saturados
0,387g
2%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
1,669g
Lípidos Poliinsaturados
0,372g
Carboidratos
34,2g
13%
Açúcar
3,4g
4%
Fibras
5,8g
Proteínas
8,87g
18%
Sal
0,88g
15%
Colesterol
0mg
Potássio
476mg
24%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (69%)
Lípidos (13%)
Proteínas (18%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|