Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
10 dose(s)
Tempo de Preparação:
3 hrs
Tempo de Cozedura:
10 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: adlostman

White Pita Bread

Easy homemade pita bread that's useful for any meal in so many ways.

Ingredientes

Instruções

  1. Dissolve yeast in 1/2 cup of warm water. Add sugar and stir until dissolved. Let sit for 10-15 minutes until water is frothy.
  2. Combine flour and salt in large bowl. Make a small depression in the middle of flour and pour yeast water in depression.
  3. Slowly add 1 cup of warm water, and stir with wooden spoon or rubber spatula until elastic. Place dough on floured surface and knead for 10-15 minutes. When the dough is no longer sticky and is smooth and elastic, it has been successfully kneaded. Coat large bowl with vegetable oil and place dough in bowl. Turn dough upside down so all of the dough is coated.
  4. Allow to sit in a warm place for about 3 hours, or until it has doubled in size.
  5. Once doubled, roll out in a rope, and pinch off 10-12 small pieces. Place balls on floured surface. Let sit covered for 10 minutes. Preheat oven to 500° F (260° C) and make sure rack is at the very bottom of oven. Be sure to also preheat your baking sheet.
  6. Roll out each ball of dough with a rolling pin into circles. Each should be about 5-6 inches across and 1/4 inch thick.
  7. Bake each circle for 4 minutes until the bread puffs up. Turn over and bake for 2 minutes. Remove each pita with a spatula from the baking sheet and add additional pitas for baking.
  8. Take spatula and gently push down puff. Immediately place in storage bags. Pita bread can be stored for up to a week in a pantry or bread box, and up to a month in the freezer. Be sure to use freezer bags when storing in the freezer.
242 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
Cool! Can't wait to try to make this.
user vote
19 jul 11 por membro: HeyItsNathaniel

     
 

Rever esta receita



Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pães e Produtos de Panificação

Receitas Mais Recentes

por membro: sousa.susy
Macio, úmido e delicioso.
por membro: brunafmp12
Receita simples e saborosa com apenas 4 ingredientes principais.
por membro: SassyXL8r
Um delicioso lanche. Muito fofinhos e super-fáceis de fazer.
por membro: RuiGDuarte
Receita rápida e fácil para o café da manhã.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 142 calorias em 1 dose de White Pita Bread.
Repartição das Calorias: 3% líp, 85% carbs , 12% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
592 kj
7%
142 kcal
Lípidos
0,42g
1%
Lípidos Saturados
0,065g
0%
Lípidos Monoinsaturados
0,063g
Lípidos Poliinsaturados
0,155g
Carboidratos
29,49g
11%
Açúcar
0,52g
1%
Fibras
1,3g
Proteínas
4,33g
9%
Sal
0,73g
12%
Colesterol
0mg
Potássio
64mg
3%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
da IDR*
(142 cal )
7% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (85%)
 
Lípidos (3%)
 
Proteínas (12%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.