Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 40 mins
Tipo de refeição :
Sobremesas
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
A low carb sugar free cheesecake.
Ingredientes
Instruções
- Blend together eggs, vanilla, sour cream and sweetener like Splenda.
- Then slowly add cream cheese and butter.
- Bake in a preheated oven at 325° F (160° C) for 35 - 40 minutes.
- Cake will firm up as it cools.
- Note: you can bring the carb count down further by using Stevia instead.
968 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
Use FF cream cheese, 1 egg/ white, LF butter & Yes use Stevia. Sounds like a fabulous treat! And I would bake it in my Instant Pot pressure cooker.
16 mar 17 por membro: LLUNSFORD5
|
Thought this was pretty good for a sugar free, crustless cheesecake. Do not use Stevia. Yuk. I will use Splenda next time. Also, careful on the servings. 1/12 is one serving.
21 jan 12 por membro: Olivia70
|
I did not like this very much. I think the splenda was the problem:(
12 jan 12 por membro: Melissasatx
|
I substituted the cream cheese with neufchaetel cheese(tastes the same 30 less calories per serving)and swapped the sour cream for plain greek yogurt and used 10 ounces cream chhese instead of 16 = 132.50cal 11.2 grams of fat ,0.75carbs,and 4.87 protein per serving if slicing into 6 peices
07 set 11 por membro: kimzie77
|
I'm a diabetic and trying to lose a few Ibs, so this recipe was an awesome find. We all have to treat ourselves sometimes, so this low carb sugar free DELICIOUS cheescake just hit MY spot. Thanks
09 ago 11 por membro: grnlily
|
What a great personalized, invention!!!! mmm
24 abr 11 por membro: incubuskatz
|
am i supposed to use 12 of the small packets of splenda? that confused me a little. thanks!
29 mar 11 por membro: aaron326
|
|
I am so excited to try this I am going to make it this weekend for easter
02 abr 10 por membro: Neddyk
|
I would like to make this cheesecake. I have never baked one before so could someone tell me how to bake it and in what kind of pan? I am getting mixed answers when i google "how to bake a cheesecake". Thank you!
02 jan 09 por membro: DanaDowning
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Sobremesas
Receitas Mais Recentes
Receita saudável, rápida e fácil para o café da manhã.
|
Café da manhã rápido e fácil.
|
Macio, simples e saboroso.
|
Café da manhã perfumado, delicioso e saudável.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 228 calorias em 1 dose de Cheesecake.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 86% líp, 6% carbs , 8% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
954 kj
11%
228 kcal
Lípidos
21,96g
31%
Lípidos Saturados
13,528g
68%
Lípidos Monoinsaturados
6,274g
Lípidos Poliinsaturados
0,888g
Carboidratos
3,29g
1%
Açúcar
1,08g
1%
Fibras
0g
Proteínas
4,83g
10%
Sal
0,35g
6%
Colesterol
95mg
Potássio
99mg
5%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (6%)
Lípidos (86%)
Proteínas (8%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|