Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables
Tempo de Preparação: 10 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: teskandar
Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables
A stress free one dish meal seasoned with ingredients from your pantry.
Ingredientes
Instruções
- Rinse chicken and remove skin, leaving the bone in.
- Place a layer of thighs in the bottom of the crock pot. Sprinkle with seasonings. Repeat until all thighs are in the pot.
- Pour a cup of chicken broth down the side of the pot, being careful not to disturb the seasonings.
- Cook on high setting of crock pot for 4 hours.
- Add mixed vegetables, recover and cook for 1 hour or until vegetables are heated through.
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Revisões
It was very easy and the chicken just falls of the bone, which I love. I suggest adding 1 Tsp salt and 1/2 Tsp Pepper and 1.5 to 2 Tsp of cayenne pepper. It came out a little bland, spice wise, fallowing the recipe.
30 ago 12 por membro: Colie_03
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Resumo Nutricional:
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Existem 251 calorias em 1 dose de Crock Pot Chicken Thighs with Vegetables.
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Repartição das Calorias: 42% líp, 12% carbs , 46% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1052 kj
13%
251 kcal
Lípidos
11,57g
17%
Lípidos Saturados
3,196g
16%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
4,312g
Lípidos Poliinsaturados
2,71g
Carboidratos
7,51g
3%
Açúcar
0,16g
0%
Fibras
2,2g
Proteínas
28,68g
57%
Sal
1,36g
23%
Colesterol
98mg
Potássio
374mg
19%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (12%)
Lípidos (42%)
Proteínas (46%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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