Tipo de refeição :
Pratos Principais
Molhos e Condimentos
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: twoslow
Salmon with Dill Sauce
A quick recipe that’s so delicious you could serve it to company.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven using the broiler setting.
- Sprinkle pepper evenly over both sides of salmon.
- Prepare sauce by combining mayonnaise, lemon juice, mustard, and dill weed in a small bowl; stir with a wire whisk until blended. Set sauce aside.
- Place salmon on a broiler pan coated with vegetable oil spray. Broil 3 minutes on each side or until fish flakes easily.
- Portion steaks on plates and spoon sauce over salmon. Garnish with lemon wedges
- Serve with a baked potato, rice or pasta and a green salad.
- Note: fresh fish is the key to a great fish dish.
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Resumo Nutricional:
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Existem 179 calorias em 1 dose de Salmon with Dill Sauce.
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Repartição das Calorias: 39% líp, 9% carbs , 52% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
750 kj
9%
179 kcal
Lípidos
7,63g
11%
Lípidos Saturados
1,207g
6%
Lípidos Monoinsaturados
2,668g
Lípidos Poliinsaturados
2,911g
Carboidratos
3,92g
2%
Açúcar
1,54g
2%
Fibras
0,8g
Proteínas
22,82g
46%
Sal
0,42g
7%
Colesterol
64mg
Potássio
602mg
30%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (9%)
Lípidos (39%)
Proteínas (52%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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