Tempo de Preparação: 20 mins
Tempo de Cozedura: 1 h 25 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Snacks
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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I can't believe it's not apples.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven 350 °F (175 °C).
- Using a mandolin with medium thickness setting, slice the chayotes.
- Add the chayotes, lemon juice, 3/4 cup of the sweetener, 1/2 the cinnamon, and nutmeg to the pot. Cover and cook over medium heat for 15-20 minutes. Stir occasionally.
- Add the squash (try not to add to much liquid) to a 8x8 baking dish. Bake for 45 minutes, stirring every 15 minutes.
- While the squash is baking, make the crisp topping. Combine the flour, almonds, walnuts, remaining sweetener and cinnamon, vanilla, salt and coconut oil.
- After 45 minutes add the topping and bake for another 20 minutes. Enjoy.
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Revisões
don't understand the ingredients.
17 ago 15 por membro: Mofucci
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Resumo Nutricional:
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Existem 316 calorias em 1 dose de Apple Crisp.
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Repartição das Calorias: 55% líp, 36% carbs , 8% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1323 kj
16%
316 kcal
Lípidos
26,7g
38%
Lípidos Saturados
7,517g
38%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
4,276g
Lípidos Poliinsaturados
1,246g
Carboidratos
39,5g
15%
Açúcar
5,04g
6%
Fibras
31,1g
Proteínas
8,74g
17%
Sal
0,12g
2%
Colesterol
0mg
Potássio
332mg
17%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (37%)
Lípidos (55%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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