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Resultado:
8 dose(s)
Tempo de Preparação:
20 mins
Tempo de Cozedura:
1 h 25 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Snacks
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: oofster

Apple Crisp

I can't believe it's not apples.

Ingredientes

Instruções

  1. Preheat oven 350 °F (175 °C).
  2. Using a mandolin with medium thickness setting, slice the chayotes.
  3. Add the chayotes, lemon juice, 3/4 cup of the sweetener, 1/2 the cinnamon, and nutmeg to the pot. Cover and cook over medium heat for 15-20 minutes. Stir occasionally.
  4. Add the squash (try not to add to much liquid) to a 8x8 baking dish. Bake for 45 minutes, stirring every 15 minutes.
  5. While the squash is baking, make the crisp topping. Combine the flour, almonds, walnuts, remaining sweetener and cinnamon, vanilla, salt and coconut oil.
  6. After 45 minutes add the topping and bake for another 20 minutes. Enjoy.
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Revisões  
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17 ago 15 por membro: Mofucci

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 316 calorias em 1 dose de Apple Crisp.
Repartição das Calorias: 55% líp, 36% carbs , 8% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1323 kj
16%
316 kcal
Lípidos
26,7g
38%
Lípidos Saturados
7,517g
38%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
4,276g
Lípidos Poliinsaturados
1,246g
Carboidratos
39,5g
15%
Açúcar
5,04g
6%
Fibras
31,1g
Proteínas
8,74g
17%
Sal
0,12g
2%
Colesterol
0mg
Potássio
332mg
17%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
da IDR*
(316 cal )
16% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (37%)
 
Lípidos (55%)
 
Proteínas (8%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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