Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 30 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Snacks
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
Individually sized mini cheeseburgers.
Ingredientes
Instruções
- Heat oven to 375 °F (190 °C). Spray 12 regular size muffin cups with cooking spray.
- In a skillet, cook beef over medium-high heat for 5-7 minutes, stirring frequently, until no longer pink. Drain. Cool 5 minutes.
- Stir in Worcestershire sauce, garlic salt, and cheese.
- In a medium bowl stir milk, egg whites, and Bisquick with whisk until blended.
- Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture into each muffin cup. Top with 1/4 cup burger mixture. Spoon 1 tablespoon Bisquick mixture onto burger mixture in each muffin cup.
- Bake for 30 minutes or until toothpick inserted in center comes out clean, and muffins are golden brown. Cool 5 minutes
- With a thin knife loosen muffins from pan. Remove from pan and place on cooling rack. Cool for 10 more minutes. Serve.
- Note: you can swap out the ground beef for ground turkey if you wish.
83 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Snacks
Almoço
Receitas Mais Recentes
Saudável, saboroso e úmido.
|
Lanche naturalmente adoçado, delicioso e saudável.
|
Macio, simples e saboroso.
|
Macio, úmido e delicioso.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 131 calorias em 1 dose de Mini Cheeseburger Pies.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 51% líp, 14% carbs , 35% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
548 kj
7%
131 kcal
Lípidos
7,32g
10%
Lípidos Saturados
3,573g
18%
Lípidos Trans
0,366g
Lípidos Monoinsaturados
2,522g
Lípidos Poliinsaturados
0,221g
Carboidratos
4,44g
2%
Açúcar
0,95g
1%
Fibras
0,1g
Proteínas
11,38g
23%
Sal
0,62g
10%
Colesterol
34mg
Potássio
161mg
8%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (14%)
Lípidos (51%)
Proteínas (35%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|