Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Acompanhamentos
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: lettygaylor
Spinach Artichoke Spaghetti Squash
A healthier way to serve a favorite dip.
Ingredientes
Instruções
- In a pan heat oil over medium heat. Add onion and cook until tender, 5-8 minutes. Season with salt and pepper, then add garlic and cook until fragrant, about 60 seconds.
- Add in the sour cream, Swiss cheese, and half of the Parmesan cheese and stir until the cheese has melted and the mixture is smooth.
- Stir in the spinach and artichoke hearts and cook until the spinach has wilted. Stir in the cooked spaghetti squash.
- Transfer to a 9x13" baking dish and top with mozzarella and remaining Parmesan.
- Place under broiler for 2-3 minutes, or until cheese is melted and bubbly. Serve hot.
- Note: if you save the spaghetti squash halves, instead of using a baking dish, you can add half the mixture to each half of the squash then top with cheese and broil.
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Revisões
Makes 6-1 cup servings.
13 jan 15 por membro: lettygaylor
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Resumo Nutricional:
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Existem 197 calorias em 1 dose de Spinach Artichoke Spaghetti Squash.
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Repartição das Calorias: 47% líp, 30% carbs , 23% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
824 kj
10%
197 kcal
Lípidos
10,25g
15%
Lípidos Saturados
5,55g
28%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,271g
Lípidos Poliinsaturados
0,597g
Carboidratos
14,72g
6%
Açúcar
4,74g
5%
Fibras
3,4g
Proteínas
10,98g
22%
Sal
1,75g
29%
Colesterol
26mg
Potássio
366mg
18%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (30%)
Lípidos (47%)
Proteínas (23%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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