Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Sweet, spicy, savory, all these flavors are present in this dish.
Ingredientes
Instruções
- Heat a large skillet over medium heat and brown ground beef with garlic in the sesame oil.
- Drain off fat and add brown sugar, soy sauce, ginger and red pepper flakes. Simmer for a few minutes to blend flavors.
- If desired serve over steamed rice and top with green onions.
- Note: you can swap the ground beef for ground turkey.
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Revisões
Awesome. I used ground turkey because I did not have any ground beef.
01 jan 17 por membro: 38lbstolose
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Makes 4-1 cup servings
28 fev 15 por membro: lettygaylor
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Resumo Nutricional:
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Existem 308 calorias em 1 dose de Korean Beef.
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Repartição das Calorias: 43% líp, 26% carbs , 31% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1288 kj
15%
308 kcal
Lípidos
14,83g
21%
Lípidos Saturados
5,114g
26%
Lípidos Trans
0,722g
Lípidos Monoinsaturados
6,287g
Lípidos Poliinsaturados
1,865g
Carboidratos
19,72g
8%
Açúcar
17,72g
20%
Fibras
0,1g
Proteínas
23,88g
48%
Sal
1,63g
27%
Colesterol
74mg
Potássio
437mg
22%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (26%)
Lípidos (43%)
Proteínas (31%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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