Blueberry Cinnamon Muffins
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Snacks
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Flaxseed and almond flour muffins, gluten and sugar free little bundles of loveliness. These muffins satisfy a sweet craving and will tide you over to your next meal.
Ingredientes
Instruções
- Preheat the oven to gas 4.
- Melt the coconut oil in a glass bowl in the microwave, about 1 1/2 minutes and beat in the eggs.
- Add all other ingredients apart from the blueberries and use a hand whisk to mix well.
- Divide mixture between 7 small muffin paper cases and top with about 5 blueberries each and gently press them slightly into the mixture.
- Put in the middle of the oven for about 20 minutes.
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Resumo Nutricional:
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Existem 194 calorias em 1 dose de Blueberry Cinnamon Muffins.
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Repartição das Calorias: 68% líp, 18% carbs , 15% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
810 kj
10%
194 kcal
Lípidos
17,03g
24%
Lípidos Saturados
3,374g
17%
Lípidos Monoinsaturados
3,981g
Lípidos Poliinsaturados
8,712g
Carboidratos
10,13g
4%
Açúcar
1,26g
1%
Fibras
8,3g
Proteínas
8,23g
16%
Sal
0,22g
4%
Colesterol
60mg
Potássio
50mg
3%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (17%)
Lípidos (68%)
Proteínas (15%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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