Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 35 mins
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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A very light delicious mushroom soup for Fall that's plenty filling without a ton of calories.
Ingredientes
Instruções
- Heat butter and oil in a skillet over medium-high heat.
- Add celery, onions, mushrooms and garlic. Sauté 3 minutes or until lightly browned.
- Combine vegetable mixture and broth in a large pot; add corn and bring to a boil over medium heat.
- Cover, reduce heat, and simmer 30 minutes.
- Stir remaining ingredients. Simmer, uncovered, 5 minutes.
- Let set overnight in the refrigerator for best taste or serve right away.
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Revisões
Very, Very Good
Vanessa
22 jan 10 por membro: vnsswrd
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Resumo Nutricional:
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Existem 108 calorias em 1 dose de Mushroom Soup.
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Repartição das Calorias: 45% líp, 37% carbs , 18% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
452 kj
5%
108 kcal
Lípidos
5,91g
8%
Lípidos Saturados
1,777g
9%
Lípidos Monoinsaturados
3,174g
Lípidos Poliinsaturados
0,695g
Carboidratos
10,87g
4%
Açúcar
2,83g
3%
Fibras
1,7g
Proteínas
5,32g
11%
Sal
2,95g
49%
Colesterol
4mg
Potássio
219mg
11%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (37%)
Lípidos (45%)
Proteínas (18%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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