Tempo de Preparação: 15 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Chopped leafy green salad with a tasty Greek dressing.
Ingredientes
Instruções
- Wash then pat dry a small head of leaf lettuce. Place a handful of lettuce on a cutting board and chop with a large knife, into bite size pieces then place in a salad bowl.
- Peel cucumber; slice in half then in half again from one end to the other. Remove the seeds.
- Cut tomato into bite size pieces. Peel the skin from the red onion and slice into thin rings or use a mandolin for uniformed slices.
- Place the cucumber, tomato on the chopped lettuce. Salt and pepper to taste then top with olives, crumbled cheese and red onion.
- Drizzle the Greek dressing over the salad and enjoy.
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Resumo Nutricional:
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Existem 384 calorias em 1 dose de Chopped Greek Salad.
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Repartição das Calorias: 60% líp, 28% carbs , 12% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1607 kj
19%
384 kcal
Lípidos
25,8g
37%
Lípidos Saturados
10,604g
53%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
4,234g
Lípidos Poliinsaturados
3,678g
Carboidratos
27,33g
11%
Açúcar
14,02g
16%
Fibras
4,8g
Proteínas
11,95g
24%
Sal
3,54g
59%
Colesterol
50mg
Potássio
783mg
39%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (28%)
Lípidos (60%)
Proteínas (12%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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