Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: laneyp ![](https://m.ftscrt.com/static/member/3e79695d-fc06-43b9-ab3c-911d0e572721_tiny.jpg)
Parmesan Crusted Oven-baked Tilapia
Fish of a different breed.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 450° F (220° C).
- Sift flour, salt and pepper, and 1/2 parmesan together in one container.
- Sift cornmeal, bread crumbs, basil and other 1/2 of parmesan together in another container.
- Beat egg whites until frothy.
- Dip tilapia into flour mixture, then into egg whites, then into cornmeal mixture.
- Lay fillets flat on baking sheet or broiling pan sprayed with non-stick cooking spray.
- Place in oven and bake for approximately 20 minutes.
359 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
This is delicious, but I think the weight of the tilapia is not right... It only says 6 oz of tilapia for 5 servings. Crisps up nicely, though and is flavorful.
12 abr 12 por membro: tinamarie313
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Provides a crust without the breading
19 jan 12 por membro: GaPudge
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sounds good to me, I will have to try.
10 ago 11 por membro: leamlass
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pretty good liked the breading on it. Tried to bread fish before but hadn't been successful.
18 mai 11 por membro: MICHELLE1970
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Receita deliciosa, fácil e rica em fibras.
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Um delicioso lanche. Muito fofinhos e super-fáceis de fazer.
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Muito fácil, rápido e delicioso.
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Macio, úmido e delicioso.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 182 calorias em 1 dose de Parmesan Crusted Oven-baked Tilapia.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 13% líp, 58% carbs , 29% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
760 kj
9%
182 kcal
Lípidos
2,61g
4%
Lípidos Saturados
0,195g
1%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,167g
Lípidos Poliinsaturados
0,134g
Carboidratos
25,38g
10%
Açúcar
0,09g
0%
Fibras
1,6g
Proteínas
12,49g
25%
Sal
1,79g
30%
Colesterol
21mg
Potássio
127mg
6%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (58%)
Lípidos (13%)
Proteínas (29%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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