Tipo de refeição :
Aperitivos
Pratos Principais
Avaliação :
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Everyone can enjoy the taste of summer with this fresh, simple and delicious recipe.
Ingredientes
Instruções
- Cook the spaghetti in a large saucepan of boiling water until al dente, following packet instructions and testing 1–2 minutes before the end of cooking time.
- Drain in a colander but do not rinse. Return the spaghetti to the hot saucepan over a low heat, add all other ingredients and stir well for 2 minutes.
- Season to taste and serve immediately with a big green salad tossed in a vinaigrette dressing.
- Note: the garlic and parsley should be very fresh and the pasta al dente. Chili flakes are the ‘not too heavy not too light’ part of the chili story.
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Macio, simples e saboroso.
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Muito fácil, rápido e delicioso.
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Lanche saboroso em apenas 30 minutos.
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Sobremesa doce, deliciosa e de baixa caloria.
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Resumo Nutricional:
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Existem 264 calorias em 1 dose de Fall Garlic Spaghetti.
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Repartição das Calorias: 29% líp, 59% carbs , 12% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1105 kj
13%
264 kcal
Lípidos
8,38g
12%
Lípidos Saturados
1,536g
8%
Lípidos Monoinsaturados
5,264g
Lípidos Poliinsaturados
1,072g
Carboidratos
39,26g
15%
Açúcar
1g
1%
Fibras
2,4g
Proteínas
7,92g
16%
Sal
0,22g
4%
Colesterol
2mg
Potássio
145mg
7%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (59%)
Lípidos (29%)
Proteínas (12%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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