Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
6 dose(s)
Tempo de Preparação:
15 mins
Tempo de Cozedura:
50 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: Jbunny9821

Rosemary Baked Chicken with Potatoes

A delicious one-pan chicken thigh supper with paprika and rosemary delivering a double hit of antioxidant power.

Ingredientes

Instruções

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C)
  2. Mix oil, paprika, rosemary, sea salt, pepper and garlic powder in large bowl.
  3. Add chicken and potatoes; toss to coat well.
  4. Arrange potatoes in single layer on foil-lined 15 x 10 x 1" baking pan sprayed with no stick cooking spray.
  5. Bake 15 minutes. Push potatoes to one side of pan. Place chicken on pan.
  6. Bake 30 to 35 minutes longer or until chicken is cooked through and potatoes are tender, turning potatoes occasionally.
  7. Note: best served simply with a fruit or vegetable salad alongside. Based on a recipe from McCormick.
825 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
This was super good. Very flavorful. Hubby even liked it.
user vote
26 ago 13 por membro: JolitaV
Excellent! My son who is a very picky eater loved it. It is also great with pork chops.
user vote
05 mai 13 por membro: lnafyms
Delicious and my husband loved it! I will cook this often! I removed the skin before cooking and it came out moist and delicious!
user vote
21 fev 13 por membro: COCOCHANEL
Delicious! The whole family loved it!
user vote
04 out 12 por membro: ilvkats36
Delicious! AND My husband loved it too!
user vote
11 jun 12 por membro: carmenboan
Great!
user vote
27 jan 12 por membro: LesRoberts
Used chicken breast. whole family loved it. Even my pickey eating 7 year old!
user vote
22 out 11 por membro: jdlew
This is a great dish. Try it with skinless and boness thighs! Its delicious and always a hit when I make it! Its good to see that its also a healthy low calorie meal!
user vote
21 out 11 por membro: emaree
I skinned the thighs and this came out wonderful.
user vote
12 set 11 por membro: snpynut
Very easy to make, filling, and full of flavor. We will be making this often.
user vote
08 set 11 por membro: LadyFarmer
1 a 10 de 13 Seguinte

     
 

Rever esta receita



Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pratos Principais

Receitas Mais Recentes

por membro: sara.pereira1
Lanche saudável, rico e com poucas calorias.
por membro: SassyXL8r
Uma deliciosa opção para um lanchinho.
por membro: catmagrico
Macio, simples e saboroso.
por membro: sofia@81
Muito fácil, rápido e delicioso.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 296 calorias em 1 dose de Rosemary Baked Chicken with Potatoes.
Repartição das Calorias: 39% líp, 31% carbs , 30% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1238 kj
15%
296 kcal
Lípidos
12,85g
18%
Lípidos Saturados
2,689g
13%
Lípidos Monoinsaturados
3,306g
Lípidos Poliinsaturados
0,625g
Carboidratos
23,23g
9%
Açúcar
1,82g
2%
Fibras
2,6g
Proteínas
22,85g
46%
Sal
1,49g
25%
Colesterol
85mg
Potássio
652mg
33%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
15%
da IDR*
(296 cal )
15% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (31%)
 
Lípidos (39%)
 
Proteínas (30%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.