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Resultado:
12 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
25 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret

Nearly No Carb Keto Flat Bread

A zero carb bread is almost impossible to make. But, this low carb pork rind bread comes pretty close to being zero carb.

Ingredientes

Instruções

  1. Preheat oven to 190 °C. Line baking sheet with parchment paper.
  2. Place cream cheese and mozzarella cheese in large microwaveable bowl.
  3. Microwave cheese on high power for 1 minute, stir, then microwave for another minute and stir again. The cheese should be fully melted.
  4. Add egg, Parmesan, pork rinds, and baking powder. Stir until all ingredients have been incorporated.
  5. Spread mixture onto parchment paper lined pan. Bake for 15-20 minutes or until lightly brown on top.
  6. Allow pan to cool on rack for 15 minutes, then remove bread from pan and cool directly on rack. Slice into 12 equal sized pieces.
  7. Note: can be eaten plain or used to make sandwiches. Different cheeses can be experimented with (eg. Pepperjack instead of Mozzarella and Swiss instead of Parmesan)
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Resumo Nutricional:

Existem 256 calorias em 1 dose de Nearly No Carb Keto Flat Bread.
Repartição das Calorias: 69% líp, 5% carbs , 27% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1070 kj
13%
256 kcal
Lípidos
19,2g
27%
Lípidos Saturados
10,202g
51%
Lípidos Trans
0,117g
Lípidos Monoinsaturados
3,589g
Lípidos Poliinsaturados
0,552g
Carboidratos
2,89g
1%
Açúcar
0,27g
0%
Fibras
0g
Proteínas
16,86g
34%
Sal
1,72g
29%
Colesterol
109mg
Potássio
60mg
3%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
da IDR*
(256 cal )
13% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (4%)
 
Lípidos (69%)
 
Proteínas (27%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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