Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 1 h
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: dee
Honey Roasted Pumpkin
Honey glazed pumpkin is a wonderful side dish that's great with any roasted meat.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 375° F (190° C).
- In a bowl, pour oil and honey over pumpkin. Toss well.
- Place in an ovenproof dish and season with salt and pepper.
- Cover loosely with a piece of foil and roast for 40 minutes.
- Remove foil and bake for a further 20 minutes, or until pumpkin is golden.
221 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
I put too much pepper and replaced honey with silan. Turned out great! My wife grabbed some.
29 mai 14 por membro: msyairg
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I would skip the honey,use butternut squash, add onions, and root vegetables to bring out natural sweetness. Also sprinkle spices like Cardamom, nutmeg, cinnamon.
01 jan 12 por membro: Lee.bern
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GOOD
26 fev 08 por membro: sumin
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Not too bad?
13 abr 07 por membro: Jen88
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Try without honey
29 dez 06 por membro: laurs
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Resumo Nutricional:
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Existem 46 calorias em 1 dose de Honey Roasted Pumpkin.
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Repartição das Calorias: 42% líp, 54% carbs , 5% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
190 kj
2%
46 kcal
Lípidos
2,31g
3%
Lípidos Saturados
0,341g
2%
Lípidos Monoinsaturados
1,649g
Lípidos Poliinsaturados
0,24g
Carboidratos
6,66g
3%
Açúcar
3,66g
4%
Fibras
0,3g
Proteínas
0,59g
1%
Sal
0,06g
1%
Colesterol
0mg
Potássio
199mg
10%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (53%)
Lípidos (42%)
Proteínas (5%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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