Steamed Whiting and Vegetables
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Lose-B4-40
Steamed Whiting and Vegetables
The fish is steamed in the oven while wrapped in a parchment pouch.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 425° F (220° C). Chop and slice the vegetables to prepare.
- Tear a square piece of parchment paper (about 10 x 10").
- Layer onions, peppers, olives, garlic on center of paper.
- Sprinkle with seasoning (salt and pepper or Mrs. Dash).
- Place fish fillet on top.
- Sprinkle with lemon juice.
- Make the pouch by pulling two edges of parchment paper up and folding down together several times until flat. Roll one end of the parchment pouch in and then the other.
- Place on baking sheet. Bake for 15-20 minutes in oven.
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Resumo Nutricional:
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Existem 282 calorias em 1 dose de Steamed Whiting and Vegetables.
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Repartição das Calorias: 50% líp, 25% carbs , 25% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1180 kj
14%
282 kcal
Lípidos
16,18g
23%
Lípidos Saturados
2,308g
12%
Lípidos Monoinsaturados
11,129g
Lípidos Poliinsaturados
2,008g
Carboidratos
17,91g
7%
Açúcar
6,27g
7%
Fibras
2,4g
Proteínas
18,47g
37%
Sal
0,84g
14%
Colesterol
62mg
Potássio
481mg
24%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (25%)
Lípidos (50%)
Proteínas (25%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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