Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 15 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
Deliciously rich pasta recipe loaded with shrimp, fresh veggies and cheese, no guilt here folks.
Ingredientes
Instruções
- Cook whole grain spaghetti as package directs; drain.
- Trim and cut Asparagus into 1" pieces, Peel and chop carrots into slices about 1/4 inch thick. Measure 3 cups of precooked Salad Shrimp (frozen) and set to side.
- Spray large skillet/wok with non-stick spray, add extra lean olive oil, bring to high heat, add carrots.
- Grate garlic cloves into skillet/wok. Add asparagus and cook for 5 minutes.
- Add frozen precooked shrimp to skillet/wok until shrimp is heated through.
- Add pasta sauce and heat until warm.
- Add reduced fat parmesan cheese, salt and pepper to taste.
- Place pasta in bowl and top with shrimp mixture.
179 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
**1** oz of spaghetti seems a little skimpy, is this a mistake? Other than that, delicious!
24 abr 12 por membro: 99mangos
|
This is fabulous. I added snap peas and mushrooms as well. Very easy to make. Will for sure make this again soon. Everybody cleaned their plates!
22 set 10 por membro: christine1979
|
I LOVED this. I served it to 2 guests who enjoyed it as well. Delicious
03 mai 10 por membro: limitlessky
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Pratos Principais
Receitas Mais Recentes
Sobremesa doce, deliciosa e de baixa caloria.
|
Uma deliciosa opção para um lanchinho.
|
Lanche naturalmente adoçado, delicioso e saudável.
|
Lanche saudável, rico e com poucas calorias.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 327 calorias em 1 dose de Shrimp Primavera.
|
|
Repartição das Calorias: 22% líp, 50% carbs , 28% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1368 kj
16%
327 kcal
Lípidos
8,33g
12%
Lípidos Saturados
2,465g
12%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,015g
Lípidos Poliinsaturados
0,159g
Carboidratos
41,49g
16%
Açúcar
6,19g
7%
Fibras
7,9g
Proteínas
23,42g
47%
Sal
1,43g
24%
Colesterol
149mg
Potássio
399mg
20%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (50%)
Lípidos (22%)
Proteínas (28%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|