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Resultado:
5 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
15 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: 330poundwoman

Shrimp Primavera

Deliciously rich pasta recipe loaded with shrimp, fresh veggies and cheese, no guilt here folks.

Ingredientes

Instruções

  1. Cook whole grain spaghetti as package directs; drain.
  2. Trim and cut Asparagus into 1" pieces, Peel and chop carrots into slices about 1/4 inch thick. Measure 3 cups of precooked Salad Shrimp (frozen) and set to side.
  3. Spray large skillet/wok with non-stick spray, add extra lean olive oil, bring to high heat, add carrots.
  4. Grate garlic cloves into skillet/wok. Add asparagus and cook for 5 minutes.
  5. Add frozen precooked shrimp to skillet/wok until shrimp is heated through.
  6. Add pasta sauce and heat until warm.
  7. Add reduced fat parmesan cheese, salt and pepper to taste.
  8. Place pasta in bowl and top with shrimp mixture.
179 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
**1** oz of spaghetti seems a little skimpy, is this a mistake? Other than that, delicious!
user vote
24 abr 12 por membro: 99mangos
This is fabulous. I added snap peas and mushrooms as well. Very easy to make. Will for sure make this again soon. Everybody cleaned their plates!
user vote
22 set 10 por membro: christine1979
I LOVED this. I served it to 2 guests who enjoyed it as well. Delicious
user vote
03 mai 10 por membro: limitlessky

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 327 calorias em 1 dose de Shrimp Primavera.
Repartição das Calorias: 22% líp, 50% carbs , 28% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1368 kj
16%
327 kcal
Lípidos
8,33g
12%
Lípidos Saturados
2,465g
12%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,015g
Lípidos Poliinsaturados
0,159g
Carboidratos
41,49g
16%
Açúcar
6,19g
7%
Fibras
7,9g
Proteínas
23,42g
47%
Sal
1,43g
24%
Colesterol
149mg
Potássio
399mg
20%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
da IDR*
(327 cal )
16% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (50%)
 
Lípidos (22%)
 
Proteínas (28%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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