Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 10 mins
Tipo de refeição :
Sobremesas
Pequeno Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Delicious gluten-free and dairy-free protein pancakes!
Ingredientes
Instruções
- Separate egg yolks and egg whites.
- Beat the egg whites for 2 minutes, until a foam is formed.
- Beat the banana together with the protein powder, egg yolks, salt, baking powder until smooth (it’s best to use a very ripe banana and mash it with a fork first).
- Gradually add the egg white foam to the mixture, add 1/3 first, and add the rest of the mixture once it's smoothly combined.
- Fry for 60-90 seconds on each side.
- Serve with banana or anything your heart desires!
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 241 calorias em 1 dose de Protein Pancakes.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 40% líp, 29% carbs , 31% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1008 kj
12%
241 kcal
Lípidos
11,09g
16%
Lípidos Saturados
3,171g
16%
Lípidos Monoinsaturados
0,574g
Lípidos Poliinsaturados
2,708g
Carboidratos
18,16g
7%
Açúcar
8,94g
10%
Fibras
3g
Proteínas
19,72g
39%
Sal
0,90g
15%
Colesterol
0mg
Potássio
211mg
11%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (29%)
Lípidos (40%)
Proteínas (31%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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