Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 40 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Nonno
Sweet Potato Crunch
Sweet potato with granola crust.
Ingredientes
Instruções
- Place washed sweet potatoes in oven and bake at 350 °F (175 °C) for approximately 40 to 60 minutes, until they are soft to the touch. After the potatoes have cooled, remove the skin.
- Place the sweet potato flesh in a mixing bowl. Add yogurt, pumpkin pie spice and salt. Whip on medium speed until all of the yogurt is mixed into the potatoes.
- Coat glass or ceramic baking dish (1 1/2 to 2 quarts) with cooking spray. Scoop potato mixture into the prepared baking dish.
- Sprinkle granola evenly across the top of the potatoes and lightly coat with cooking spray.
- Bake at 350° F for approximately 40 to 50 minutes. Remove from oven and serve.
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Revisões
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One potato would be the serving size.
08 nov 11 por membro: crittermom
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I used 4 sweet potatoes and 8 oz of yogurt, cooked for 20 minutes or so and it came out great and still made about 8 servings.
13 fev 11 por membro: Pamelita11
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Sounds delicious, but what is the serving size?
29 mar 10 por membro: radjr
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Great texture and taste with no butter or topping needed. GREAT sidedish
10 mar 10 por membro: Nonno
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Resumo Nutricional:
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Existem 121 calorias em 1 dose de Sweet Potato Crunch.
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Repartição das Calorias: 4% líp, 84% carbs , 12% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
507 kj
6%
121 kcal
Lípidos
0,52g
1%
Lípidos Saturados
0,12g
1%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,232g
Lípidos Poliinsaturados
0,093g
Carboidratos
25,74g
10%
Açúcar
8,86g
10%
Fibras
3,3g
Proteínas
3,78g
8%
Sal
1,34g
22%
Colesterol
1mg
Potássio
320mg
16%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (84%)
Lípidos (4%)
Proteínas (12%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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