Tempo de Preparação: 6 hrs
Tempo de Cozedura: 5 hrs
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Milka
Lithuanian Borscht
A traditional favorite soup with an unforgettable taste.
Ingredientes
Instruções
- Bring 4 cups of the beef broth, the beef shank, and onion to boil in large pot.
- Reduce heat, cover, and simmer until meat is tender, about 1 hour 30 minutes.
- Transfer meat to work surface; trim fat, sinew and bone and discard. Chop meat; cover and chill. Cool broth slightly. Chill in pot until cold, at least 4 hours and up to 1 day.
- Spoon fat from top of chilled broth and discard.
- Add remaining 4 cups broth, beets, carrots, and potato; bring to boil. Reduce heat, cover, and simmer until vegetables are tender, about 30 minutes.
- Stir in meat, cabbage and 1/2 cup dill; cook until cabbage is tender, about 15 minutes.
- Season to taste with salt and pepper. Stir in vinegar.
- Ladle soup into bowls. Top with sour cream and remaining 1/4 cup dill.
47 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
And my favourite Russian Borsch.
12 set 13 por membro: Helga.G
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Its Lithuanian dish ! I love it when I'm at my moms home :)
20 abr 13 por membro: ewelinari
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One of my favourite polish dishes.
15 mar 10 por membro: Milka
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Resumo Nutricional:
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Existem 231 calorias em 1 dose de Lithuanian Borscht.
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Repartição das Calorias: 29% líp, 37% carbs , 34% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
966 kj
12%
231 kcal
Lípidos
7,34g
10%
Lípidos Saturados
3,732g
19%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
2,518g
Lípidos Poliinsaturados
0,379g
Carboidratos
21,69g
8%
Açúcar
6,5g
7%
Fibras
3,6g
Proteínas
19,67g
39%
Sal
2,28g
38%
Colesterol
33mg
Potássio
950mg
48%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (37%)
Lípidos (29%)
Proteínas (34%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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