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Resultado:
12 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
1 min
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: Brbsu

Rhubarb Loaf

Cake type loaf.

Ingredientes

Instruções

  1. Mix rhubarb and 1/4 cup sugar in bowl and let stand while preparing batter.
  2. In bowl combine flour, baking powder, salt, 1 cup sugar, and orange rind. Makes a crumbly mixture.
  3. Combine egg, butter and orange juice and stir into dry ingredients until blended. Fold in rhubarb. Makes a thick consistency.
  4. Turn into triple wax-paper-lined greased standard loaf pan. Bake at 175 °C for 1 hour.
  5. Check for doneness and continue to bake at 105 °C until tester comes away clean.
  6. Cool on cake rack in pan for 10 minutes. Turn out and peel off wax paper and cool to room temperature.
  7. Note: 1/2 cup of nuts can be added. Can be wrapped and frozen.
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Resumo Nutricional:

Existem 247 calorias em 1 dose de Rhubarb Loaf.
Repartição das Calorias: 17% líp, 77% carbs , 7% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
1034 kj
12%
247 kcal
Lípidos
4,63g
7%
Lípidos Saturados
2,621g
13%
Lípidos Monoinsaturados
1,194g
Lípidos Poliinsaturados
0,356g
Carboidratos
47,82g
18%
Açúcar
22,46g
25%
Fibras
1,3g
Proteínas
4,09g
8%
Sal
0,94g
16%
Colesterol
28mg
Potássio
132mg
7%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
da IDR*
(247 cal )
12% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (76%)
 
Lípidos (17%)
 
Proteínas (7%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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