Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds
Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 25 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: tekoy ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_tomatoe_shared_tiny.jpg)
Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds
Tasty dish that offers a change from classic cauliflower cheese.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 400° F (200° C).
- Cover roasting pan with foil and spray with olive oil cooking spray.
- Steam cauliflower for about 5 minutes until crisp-tender. Transfer cauliflower to roasting pan.
- Stir together raisins, breadcrumbs, parmesan, almonds and oil in a medium bowl.
- Sprinkle breadcrumb mixture over cauliflower.
- Roast until crumbs are toasted, about 20 minutes.
- Drizzle lemon juice over top and roast 5 minutes longer.
- Serve hot or at room temperature.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Revisões
Leave off the breadcrumbs and it will work for the Ancient European diet
26 mai 10 por membro: Runesinger
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Resumo Nutricional:
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Existem 196 calorias em 1 dose de Roasted Cauliflower with Parmesan and Almonds.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 24% líp, 62% carbs , 14% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
820 kj
10%
196 kcal
Lípidos
5,6g
8%
Lípidos Saturados
1,088g
5%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,168g
Lípidos Poliinsaturados
1,13g
Carboidratos
33,25g
13%
Açúcar
16,66g
19%
Fibras
6,8g
Proteínas
7,73g
15%
Sal
0,42g
7%
Colesterol
2mg
Potássio
826mg
41%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (62%)
Lípidos (24%)
Proteínas (14%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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