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Resultado:
15 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
20 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Saladas e Molhos para Saladas
Almoço
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: psychokat

Kale Salad

A tasty recipe that is high in vitamins A, C and K, and is also moderately anti-inflammatory.

Ingredientes

Instruções

  1. Cook quinoa according to directions and set aside.
  2. Chop kale and avocado into bite-sized pieces.
  3. Toss all ingredients together in a large bowl until the kale is well coated with the oil.
  4. Notes: this salad will keep for several days in an air-tight container. To keep longer, prepare the balsamic vinaigrette (vinegar, oil, salt and pepper,) and pour over the salad only once you are ready to eat it. Also try adding other fresh herbs for an extra boost of flavor and nutrients such as parsley, chervil and mint.
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Revisões  
Amazing... I put drained canned tuna on top if I want to add some more protein, it blends really well with the salad!
user vote
02 dez 13 por membro: maeday0582
this recipe should be 5 stars.
user vote
13 jun 13 por membro: Godzgurl

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 134 calorias em 1 dose de Kale Salad.
Repartição das Calorias: 62% líp, 31% carbs , 6% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
559 kj
7%
134 kcal
Lípidos
9,82g
14%
Lípidos Saturados
1,384g
7%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
6,589g
Lípidos Poliinsaturados
1,534g
Carboidratos
11,02g
4%
Açúcar
2,1g
2%
Fibras
2,4g
Proteínas
2,26g
5%
Sal
0,53g
9%
Colesterol
0mg
Potássio
171mg
9%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
da IDR*
(134 cal )
7% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (32%)
 
Lípidos (62%)
 
Proteínas (6%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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