Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
4 dose(s)
Tempo de Preparação:
10 mins
Tempo de Cozedura:
15 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: simba327

Mushroom Chicken Marsala

A chicken marsala that's tantalizingly good.

Ingredientes

Instruções

  1. Sprinkle chicken with salt and pepper.
  2. Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
  3. Add chicken and cook through, about 3 minutes on each side.
  4. Transfer chicken to a platter and keep warm.
  5. Add mushrooms to skillet and cook, stirring frequently, until browned, about 3 minutes.
  6. Sprinkle mushrooms with flour, stirring to blend. Add the marsala and broth; bring to a boil.
  7. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens, about 3 minutes.
  8. Spoon sauce over chicken.
651 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
Nice meal and looks delicious!
user vote
08 dez 22 por membro: Izaiah Hunter
Cooked in 2 slices of bacon before cooking up the mushrooms. And added about 1/4c. Half and half to make a cream sauce. Garnished with green onions. YUMMY!!! Will be taking some to work for the next 2 nights.
user vote
25 set 16 por membro: krissyshea
100x thank you! We made this the other night and it was absolutely what I wanted. The flour is little iffy, but it definitely work substituting heavy cream.
user vote
14 out 13 por membro: joeybaghodoughnuts1
It was wonderful! I used chicken tenderloins & I added a bit of chopped sun dried tomatoes.
user vote
30 jan 12 por membro: Fitn50
Very nice! Loved it!
user vote
15 jan 12 por membro: LesRoberts
I would try it with more mushrooms and possibly some more spices like cayenne pepper.
user vote
03 jan 12 por membro: MommyYvonne
4 points/serving, 4 servings/recipe
user vote
03 jan 12 por membro: dasboot
How much is 1 serving?
user vote
16 dez 11 por membro: zufritto
Carb wise, yes you could have on induction phase, however, flour is not allowed. I would saute the mushrooms in butter flavored non stick spray,the marsala wine then add about 2 to 3 tablespoons of heavy cream. Simmer until thickened and then spoon sauce over chicken.
user vote
26 jan 10 por membro: Quigley

     
 

Rever esta receita



Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pratos Principais

Receitas Mais Recentes

por membro: SassyXL8r
Fofo, delicioso e cheio de sabor.
por membro: Fáb10
Lanche saboroso em apenas 30 minutos.
por membro: nogueiracr
Sobremesa doce, deliciosa e de baixa caloria.
por membro: Mafalda.c.vieira
Receita saudável, rápida e fácil para o café da manhã.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 168 calorias em 1 dose de Mushroom Chicken Marsala.
Repartição das Calorias: 21% líp, 9% carbs , 69% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
704 kj
8%
168 kcal
Lípidos
3,8g
5%
Lípidos Saturados
0,708g
4%
Lípidos Trans
0,028g
Lípidos Monoinsaturados
1,986g
Lípidos Poliinsaturados
0,621g
Carboidratos
3,72g
1%
Açúcar
0,84g
1%
Fibras
0,5g
Proteínas
27,76g
56%
Sal
1,23g
20%
Colesterol
66mg
Potássio
431mg
22%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
da IDR*
(168 cal )
8% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (10%)
 
Lípidos (21%)
 
Proteínas (69%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.