Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 50 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Pequeno Almoço
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
|
A tasty baked zucchini and egg recipe that's a great side dish.
Ingredientes
Instruções
- Set oven to 350 °F (175 °C). Spray a 8 x 8" casserole dish with cooking spray.
- In a large saucepan sprayed with cooking spray, sauté zucchini, onion, garlic, and dry seasonings until tender, approximately 8-10 minutes. Take off heat and let cool.
- In a bowl, combine eggs, milk, and hot sauce - mix well.
- Add egg mixture to zucchini. Mix and pour into casserole dish. Bake for 35-40 minutes until eggs are puffy and set.
453 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
|
Revisões
I made this but with whole wheat pita pockets and brie cheese, such a nice breakfast treat , eat every other day
04 set 14 por membro: sandykessler
|
wonderful dish. didn't have the buttermilk so I used common substitute of milk and lemon juice.
delicious.
06 set 11 por membro: wstewart1958
|
Very very good! Great as dinner tonight and will be an easy breakfast tommorrow.
13 mai 08 por membro: FeeBeeBud
|
Is there an alternative to the buttermilk?
17 set 07 por membro: Angel_Fire
|
Loved it ! Hubby did too. warmed squares of it up next day with some cheese on it. YUMMY !
24 jul 07 por membro: Rascal_fatts
|
I am wondering how it would be with soy milk and egg whites...I will let you know! Looks great!
21 jul 07 por membro: ThomasB
|
Could be made even lower fat if only egg whites were used! Great recipe though!
17 jul 07 por membro: Kallie
|
|
|
|
|
Rever esta receita
Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
|
|
|
Procurar Mais Receitas
|
Filtrar por Tipo de Refeição
Acompanhamentos
Pequeno Almoço
Almoço
Receitas Mais Recentes
Lanche naturalmente adoçado, delicioso e saudável.
|
Café da manhã perfumado, delicioso e saudável.
|
Macio, simples e saboroso.
|
Sobremesa doce, deliciosa e de baixa caloria.
|
|
Submeter uma Receita
Resumo Nutricional:
|
|
Existem 46 calorias em 1 dose de Zucchini and Egg Bake.
|
|
Repartição das Calorias: 7% líp, 51% carbs , 42% prot. |
|
Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
192 kj
2%
46 kcal
Lípidos
0,4g
1%
Lípidos Saturados
0,151g
1%
Lípidos Monoinsaturados
0,068g
Lípidos Poliinsaturados
0,08g
Carboidratos
6,15g
2%
Açúcar
3,23g
4%
Fibras
1,1g
Proteínas
5,11g
10%
Sal
0,28g
5%
Colesterol
1mg
Potássio
291mg
15%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (51%)
Lípidos (7%)
Proteínas (42%)
|
|
*Baseado num IDR de 2000 calorias
|