Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 1 h 50 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Snacks
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Mjgh06
New York Cheesecake
A delicious low carb version of a thick cheesecake.
Ingredientes
Instruções
- Grease a deep dish springform pan, or a deep dish pie pan and set aside.
- Beat the cream cheese on lowest setting for 5 minutes. Add the Stevia and vanilla flavoring and beat lightly. Add 1 egg at a time and beat lightly, repeat for all eggs one at a time. Next, add the sour cream and beat well.
- Pour mix into pan.
- Bake at 325 °F (160 °C) for 55 minutes. Start checking at 45 minutes. If it's getting brown, turn the oven off.
- When the time is up, prop open the oven door, turn off oven and leave the cheesecake in the oven for another hour.
- After 1 hour, remove from the oven and allow to cool completely. Chill 12-24 hours before serving. The longer you can chill the firmer it will set.
- Note: for a dark, glass or nonstick pan bake at 300 °F (150 °C).
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Resumo Nutricional:
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Existem 369 calorias em 1 dose de New York Cheesecake.
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Repartição das Calorias: 85% líp, 5% carbs , 10% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1546 kj
18%
369 kcal
Lípidos
33,29g
48%
Lípidos Saturados
21g
105%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
3,584g
Lípidos Poliinsaturados
0,653g
Carboidratos
4,51g
2%
Açúcar
2,64g
3%
Fibras
0g
Proteínas
9g
18%
Sal
0,77g
13%
Colesterol
197mg
Potássio
95mg
5%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (5%)
Lípidos (85%)
Proteínas (10%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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