Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: dezzie
Garlic and Ginger Beef Curry
A great low carb beef curry that's replete with traditional flavors.
Ingredientes
Instruções
- In a large frying pan, heat the oil over a moderate heat.
- Add the onion and cook, stirring occasionally, until translucent, about 5 minutes.
- Add garlic and ginger and continue to cook for 1 minute, stirring.
- Meanwhile in a small bowl, combine the coriander, cumin, red pepper flakes, turmeric, salt and water into a paste. Add the paste to the onion and cook, stirring for 1 minute.
- Add the meat to the pan and cook, stirring for 3 minutes.
- Raise the heat to moderately high and cook to your taste, stirring about 2 minutes longer for medium rare.
- Stir in cilantro and serve.
- Note: a long-simmering curry becomes a quick one when you substitute a tender cut of beef (like sirloin or fillet) and stir-fry it till medium-rare.
212 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
Looks great and along with riced cauliflower, will make a great meal.
30 ago 11 por membro: ShyGuy
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A great low carb beef curry that's ideal for Atkins Induction
16 jul 08 por membro: dezzie
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Resumo Nutricional:
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Existem 351 calorias em 1 dose de Garlic and Ginger Beef Curry.
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Repartição das Calorias: 53% líp, 6% carbs , 41% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1470 kj
18%
351 kcal
Lípidos
20,52g
29%
Lípidos Saturados
4,812g
24%
Lípidos Trans
0,332g
Lípidos Monoinsaturados
12,624g
Lípidos Poliinsaturados
1,814g
Carboidratos
4,84g
2%
Açúcar
1,26g
1%
Fibras
1g
Proteínas
35,84g
72%
Sal
0,99g
17%
Colesterol
97mg
Potássio
689mg
34%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (6%)
Lípidos (53%)
Proteínas (41%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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