Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 20 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Sobremesas
Snacks
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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A lightly sweetened plain vanilla cake.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 350 °F (175 °C). Spray cake pan with nonstick spray, set aside.
- In a medium bowl, whisk together flour, baking powder, and salt.
- In a large mixing bowl, cream together butter and sugar until light and fluffy. Add eggs, one at a time, mixing until incorporated. Scrape down sides of bowl, and beat in vanilla.
- Add flour mixture and milk alternately, beginning and ending with flour. Scrape down sides and bottom of bowl.
- Pour carefully into pan. Bake until top springs back when touched, about 20 minutes, rotating pan once if needed.
- Transfer to a wire rack, let cool for 5 minutes. Remove cake from pan, and let cool completely on wire rack.
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Resumo Nutricional:
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Existem 149 calorias em 1 dose de Vanilla Cake.
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Repartição das Calorias: 41% líp, 51% carbs , 8% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
624 kj
7%
149 kcal
Lípidos
6,77g
10%
Lípidos Saturados
3,936g
20%
Lípidos Monoinsaturados
1,512g
Lípidos Poliinsaturados
0,281g
Carboidratos
18,92g
7%
Açúcar
6,98g
8%
Fibras
0,4g
Proteínas
3,11g
6%
Sal
0,28g
5%
Colesterol
16mg
Potássio
40mg
2%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (51%)
Lípidos (41%)
Proteínas (8%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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