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Resultado:
4 dose(s)
Tempo de Preparação:
30 mins
Tempo de Cozedura:
15 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
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por membro: veggies yuk

Whole Wheat Pizza Dough

Homemade healthy pizza dough.

Ingredientes

Instruções

  1. Combine whole wheat flour, yeast, salt and sugar in food processor; pulse to mix.
  2. Combine hot water and oil in a measuring cup. With the motor running, gradually pour in enough of the hot liquid until the mixture forms a sticky ball.
  3. The dough should be quite soft. If it is dry, add 1 to 2 tablespoons warm water; if too sticky add 1 to 2 tablespoons flour. Process until the dough forms a ball, then process for 1 minute to kneed.
  4. Transfer the dough to a lightly floured surface.
  5. Spray a sheet of plastic with cooking spray and place it, sprayed side down, over the dough.
  6. Let the dough rest for 10-20 minutes before rolling.
  7. Bake at 375 °F (190 °C) for 15 minutes.
  8. Note: this dough will keep in a greased bag in the refrigerator for up to 2 days.
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Easy to make and oh so good!
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19 out 11 por membro: ten571

     
 

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Resumo Nutricional:

Existem 204 calorias em 1 dose de Whole Wheat Pizza Dough.
Repartição das Calorias: 14% líp, 72% carbs , 14% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
855 kj
10%
204 kcal
Lípidos
3,31g
5%
Lípidos Saturados
0,49g
2%
Lípidos Monoinsaturados
1,808g
Lípidos Poliinsaturados
0,646g
Carboidratos
39,03g
15%
Açúcar
0,48g
1%
Fibras
6,8g
Proteínas
7,86g
16%
Sal
1,1g
18%
Colesterol
0mg
Potássio
248mg
12%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
da IDR*
(204 cal )
10% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (72%)
 
Lípidos (14%)
 
Proteínas (14%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

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