Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 25 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: sophieb46 ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_chilli_red_shared_tiny.jpg)
Turkey & Vegetable Chilli
A healthy and lower fat versatile chilli.
Ingredientes
Instruções
- Heat the oil in a deep skillet or large pot. Chop the onion and leeks and soften in the oil along with the minced garlic.
- Once softened, turn up the heat and brown the turkey mince in the pan, adding the chilli powder, cumin and pepper.
- Add the tomatoes and beans once the turkey is browned, then add and mix in the gravy powder, worcestershire sauce, tomato paste, lemon juice and honey.
- Grate the carrot into the pan and stir in. You can also add other veggies in the same way like zucchini or kumara if desired.
- Cook on a low-medium heat for 20 minutes, stirring occasionally.
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Resumo Nutricional:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Existem 190 calorias em 1 dose de Turkey & Vegetable Chilli.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Repartição das Calorias: 25% líp, 50% carbs , 25% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
793 kj
9%
190 kcal
Lípidos
5,43g
8%
Lípidos Saturados
1,307g
7%
Lípidos Trans
0,113g
Lípidos Monoinsaturados
2,15g
Lípidos Poliinsaturados
1,398g
Carboidratos
24,94g
10%
Açúcar
7,7g
9%
Fibras
6,2g
Proteínas
12,32g
25%
Sal
2,41g
40%
Colesterol
33mg
Potássio
614mg
31%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (50%)
Lípidos (25%)
Proteínas (25%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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