Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 35 mins
Tipo de refeição :
Pratos Principais
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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Mexican enchiladas turned into a quick and hearty bake.
Ingredientes
Instruções
- Using 1 1/4 cup of water, cook quinoa according to package directions. Rinse and drain the black beans.
- Heat oven to 350 °F (175 °C). Spray an 8" baking dish with Pam.
- Heat a skillet over medium heat. Add oil and onion, cook 5 minutes or until onion is soft.
- Reduce to low. Add quinoa, chicken, black beans, green chiles, chili powder and enchilada sauce, stir to combine. Remove from heat.
- Stir in 1/2 cup of cheese. Transfer quinoa mixture to baking dish. Top evenly with remaining cheese.
- Bake 10-15 minutes.
- Turn oven to broil. Placing baking dish about 5 inches from broiler, broil 1-2 minutes or until cheese is golden and bubbly.
- Remove from broiler and serve.
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Revisões
Makes 6 - 1 cup servings.
29 set 14 por membro: lettygaylor
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Café da manhã ou lanche com poucas calorias.
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Lanche saboroso, com baixo teor de gordura e baixo teor de carboidratos.
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Muito fácil, rápido e delicioso.
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Resumo Nutricional:
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Existem 352 calorias em 1 dose de Chicken Enchilada Quinoa Bake.
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Repartição das Calorias: 41% líp, 34% carbs , 26% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1472 kj
18%
352 kcal
Lípidos
16,29g
23%
Lípidos Saturados
6,365g
32%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
4,627g
Lípidos Poliinsaturados
1,064g
Carboidratos
30,55g
12%
Açúcar
3,56g
4%
Fibras
6,4g
Proteínas
23,1g
46%
Sal
2,04g
34%
Colesterol
53mg
Potássio
381mg
19%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (33%)
Lípidos (41%)
Proteínas (26%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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