Tempo de Preparação: 10 mins
Tempo de Cozedura: 50 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Snacks
Pequeno Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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A healthy version of a seasonal favorite.
Ingredientes
Instruções
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- In large bowl combine flour, salt, sugar, spice and baking soda. Set aside.
- In another bowl combine, applesauce, pumpkin, egg substitute and water.
- Combine pumpkin mixture with dry ingredients.
- Bake in loaf pan for appropriately 50-60 minutes.
- If using plain whole wheat flour instead of whole wheat pastry flour, use a little less.
- Note: recipe will make 2 loaves, for better portion control use muffin tins instead of loaves.
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Revisões
I made this recipe as muffins; it took only 25 minutes to bake, and I used cool muffin papers that stand on their own on a cookie sheet. We love them. I had one for breakfast with a nonfat latte and totally rocked Zumba; good carbs, great taste.
05 out 12 por membro: crabby Kat
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Resumo Nutricional:
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Existem 119 calorias em 1 dose de Pumpkin Bread.
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Repartição das Calorias: 5% líp, 84% carbs , 11% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
496 kj
6%
119 kcal
Lípidos
0,69g
1%
Lípidos Saturados
0,157g
1%
Lípidos Monoinsaturados
0,133g
Lípidos Poliinsaturados
0,279g
Carboidratos
26,2g
10%
Açúcar
14,47g
16%
Fibras
2,5g
Proteínas
3,42g
7%
Sal
0,55g
9%
Colesterol
0mg
Potássio
186mg
9%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (84%)
Lípidos (5%)
Proteínas (11%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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