Tempo de Preparação: 15 mins
Tempo de Cozedura: 55 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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A grain free banana bread good for Paleo and low-carb diets.
Ingredientes
Instruções
- Mash bananas.
- Pulse bananas, eggs, vanilla and oil in food processor.
- Pulse in almond flour, salt and soda (make sure it has a thick but moist consistency, not runny or dry).
- Scoop batter into greased loaf pan.
- Bake at 350 °F (175 °C) for 50-60 minutes.
- Remove from oven and cool.
- Serve with butter.
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Revisões
I added pecans and crasins, yummy. I gave it a 4 because it was really good when still warm from the oven (5), after it cooled I thought it
needed to be a little more sweet. I would make sure bananas are really ripe to get max sweetness the next time I make this. I will make it again
12 jul 16 por membro: cathy dm
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Resumo Nutricional:
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Existem 244 calorias em 1 dose de Grain Free Banana Bread.
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Repartição das Calorias: 66% líp, 22% carbs , 12% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1021 kj
12%
244 kcal
Lípidos
18,89g
27%
Lípidos Saturados
5,781g
29%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,98g
Lípidos Poliinsaturados
0,255g
Carboidratos
14,21g
5%
Açúcar
5,79g
6%
Fibras
3,6g
Proteínas
7,84g
16%
Sal
0,72g
12%
Colesterol
70mg
Potássio
159mg
8%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (22%)
Lípidos (66%)
Proteínas (12%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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