Base de Dados de alimentos e contador de calorias |
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Factos Nutricionais
Quantidade
2/3 cup (170 g)
Energia
586 kj
7%
140 kcal
Lípidos
9,00g
13%
Lípidos Saturados
5,000g
25%
Lípidos Trans
0,000g
Lípidos Monoinsaturados
0,000g
Lípidos Poliinsaturados
0,000g
Carboidratos
11,00g
4%
Açúcar
9,00g
10%
Fibras
0,0g
Proteínas
7,00g
14%
Sal
0,28g
5%
Colesterol
35mg
Potássio
350mg
18%
Descrição/Notas Adicionais:
Changed to reflect actual Nutrition Facts as found on container as if 4/23/14.
According to J. Bowden "Living Low Carb" in yogurt the milk sugar is converted in the fermenting process by the lactic acid bacteria and teh "real amount of CHO left in 1/2 cup of plain yogurt or kefir is only 2 grams - measured by Dr. Jack Goldbert of GO-Diet fame in his own lab. This would be the full fat variety.
So I added fiber count to get a 2 nc count.
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Última Atualização: 11 dez 21 04:29
Repartição das Calorias:
Carboidratos (29%)
Lípidos (53%)
Proteínas (18%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
Fotos
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Resumo Nutricional:
Cals
140
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Líp
9g
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Carbs
11g
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Prot
7g
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Existem 140 calorias em 2/3 cup (170 g).
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Repartição das Calorias: 53% líp, 29% carbs , 18% prot. |
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Pesquisa de Alimentos
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