15 dez 21 por membro: Slow Meta
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#twinning wirh Aidells BuhBang❣️ Looks delish 😋
16 dez 21 por membro: sk.17
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16 dez 21 por membro: Diana 1234
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16 dez 21 por membro: ridemariel
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16 dez 21 por membro: MattRide
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16 dez 21 por membro: erikahollister
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16 dez 21 por membro: bearnoggin
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16 dez 21 por membro: lydium
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16 dez 21 por membro: wldwds
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I want to know how to cook that
16 dez 21 por membro: LynLeePaPaG
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Lynn, just put all the veggies in a med heat skillet. I cook with both avocado oil and low sodium chicken broth. First fry for color, then steam with broth (with the lid on so it's all cooked through). *The small sweet potato was already cooked from the night before. Then I put all the cooked veggies in a big bowl and cook the sausage by itself. Whole thing took about 8 min. 😛😋🥰 just remember med to med low heat. Watch your food. Don't walk away. Any veggies and protein that you like. You can do it!!!
17 dez 21 por membro: SD_3
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hmm. . . wonder what leftovers would taste like served with a little red wine vinagrette?
17 dez 21 por membro: SheaDlady
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Try roasting in the oven on a sheet pan with a spritzing of balsamic. Game changer
17 dez 21 por membro: Kenna Morton
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17 dez 21 por membro: ocean_girl
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17 dez 21 por membro: StormsGirl
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17 dez 21 por membro: SparkKG
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yes my kind of sausage in that salad
18 dez 21 por membro: buenitabishop
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The colors in this salad mesmerize me! Yum!!!
18 dez 21 por membro: Diana 1234
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18 dez 21 por membro: YES
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19 dez 21 por membro: CrystalJo74
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