Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 30 mins
Tipo de refeição :
Acompanhamentos
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: Grace29
Roasted Vegetables
Mixed vegetables in the oven with a little olive oil. So simple and perfect for summer.
Ingredientes
Instruções
- Preheat oven to 350 °F (175 °C).
- In a bowl, lightly coat the mushrooms, squash, peppers, asparagus and onion in the olive oil and seasoning.
- Place the veggies on a non-stick tray and roast for around 25 minutes stirring regularly.
- Roast until veggies are tender and lightly browned.
733 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
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Revisões
also add snow peas.
18 mar 07 por membro: gailli
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We use this all the time now. The squash is utterly melt in the mouth after roasting in the oven, and it is very filling.
16 fev 07 por membro: Walls
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Excellent recipe. Spray with oil add tomatoes and there will be no points.
03 fev 07 por membro: helcha
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Use olive oil spray instead.
01 jan 07 por membro: Eva
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Sounds awesome!
19 nov 06 por membro: tigger
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I add sliced egg plant, diced tomatoes and I put the onion on top for flavor but take off (just because I don't like onions). I used canned mushrooms.
31 out 06 por membro: Missasissy
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Resumo Nutricional:
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Existem 113 calorias em 1 dose de Roasted Vegetables.
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Repartição das Calorias: 70% líp, 25% carbs , 5% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
471 kj
6%
113 kcal
Lípidos
9,26g
13%
Lípidos Saturados
1,293g
6%
Lípidos Monoinsaturados
6,578g
Lípidos Poliinsaturados
1,046g
Carboidratos
7,47g
3%
Açúcar
2,41g
3%
Fibras
1,8g
Proteínas
1,48g
3%
Sal
1,95g
32%
Colesterol
0mg
Potássio
249mg
12%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (25%)
Lípidos (70%)
Proteínas (5%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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