Poached Egg & Avocado Toast
Tempo de Preparação: 5 mins
Tempo de Cozedura: 4 mins
Tipo de refeição :
Pequeno Almoço
Avaliação :
Avaliação Média dos Membros da FatSecret
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por membro: E1ain3
Poached Egg & Avocado Toast
A delicious breakfast for Sunday mornings.
Ingredientes
Instruções
- To poach the egg, fill a saucepan with water and add a dash of vinegar. Bring water to boil then reduce temperature to just a simmer. Break egg into small cup. Using wooden spoon, stir water to create a whirlpool, then drop egg into centre. Cook for 2-3 minutes for a soft yolk (3-4 for firmer). When ready remove with slotted spoon and drain off any water.
- Meanwhile toast bread.
- To serve, layer rocket (or mixed lettuce or baby spinach), avocado and egg on top of the toast. Season to taste with pepper. Enjoy.
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Resumo Nutricional:
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Existem 253 calorias em 1 dose de Poached Egg & Avocado Toast.
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Repartição das Calorias: 46% líp, 35% carbs , 19% prot. |
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Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
Energia
1059 kj
13%
253 kcal
Lípidos
13,1g
19%
Lípidos Saturados
2,68g
13%
Lípidos Monoinsaturados
6,833g
Lípidos Poliinsaturados
1,658g
Carboidratos
22,16g
9%
Açúcar
2,12g
2%
Fibras
5,8g
Proteínas
11,79g
24%
Sal
0,87g
15%
Colesterol
211mg
Potássio
385mg
19%
Repartição das Calorias:
Carboidratos (35%)
Lípidos (46%)
Proteínas (19%)
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*Baseado num IDR de 2000 calorias
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