Adicionar ao meu Livro de Receitas
Adicionar ao Diário Alimentar
Resultado:
35 dose(s)
Tempo de Preparação:
3 hrs 30 mins
Tempo de Cozedura:
35 mins
Tipo de refeição :
Pães e Produtos de Panificação
Avaliação :
Average FatSecret member ranking Avaliação Média dos Membros da FatSecret
por membro: nfarrow

Thanksgiving Rolls

Good rolls for Thanksgiving.

Ingredientes

Instruções

  1. Pour the water into a small bowl. Sprinkle in the yeast and let it dissolve (about 5 minutes). In a large bowl, stir together the warm milk and sugar. Then stir in the dissolved yeast and egg.
  2. With a wooden spoon, stir 2 cups of the flour into the liquid, and then beat well for 100 strokes. Cover the bowl with plastic wrap and leave the sponge undisturbed for 15 minutes.
  3. Stir the salt, the soft butter and flour into the sponge. Only add 1/3 cup of flour at a time until. When the dough balls up and becomes impossible to stir, flour your hands and knead the dough right in the bowl for 2 or 3 minutes.
  4. Transfer the dough to a well-floured counter and continue to knead it for about 6 to 7 more minutes, until it is smooth and elastic. Put the dough in a large, clean, lightly oiled bowl, turning to coat the entire surface. Cover the bowl with plastic wrap and set it aside in a warm, draft-free spot until the dough doubles (about 1 hour).
  5. When the dough has risen, punch it down several times to deflate it. Then knead the dough again on a lightly floured surface for 1 minute. Cover the dough with plastic wrap and let it rest for 10-15 minutes. Butter a 13 x 9" baking pan.
  6. Spread the soft butter over the dough, leaving a 1" border along each of the long edges.
  7. Pinch off rolls with buttered hands. Place the rounded balls on a buttered pan. Let rise 35-45 minutes until double in size. Pre-heat the oven to 350 °F (175 °C) near the end of the rising.
  8. Bake for 30 minutes or until golden brown at 350 °F.
122 membros adicionaram esta receita ao seu livro de receitas.
 

Revisões  
Good, But you forgot how much sugar to put in
user vote
16 fev 13 por membro: Two Speartires
how much is 1 serving in these rolls?
user vote
20 fev 11 por membro: carrienelson74

     
 

Rever esta receita



Tem iniciar sessão para rever esta receita. Clicar aqui para iniciar sessão.
 

Procurar Mais Receitas

Filtrar por Tipo de Refeição

Pães e Produtos de Panificação

Receitas Mais Recentes

por membro: Marta’Sofia
Saudável, saboroso e úmido.
por membro: SassyXL8r
Fofo, delicioso e cheio de sabor.
por membro: catmagrico
Macio, simples e saboroso.
por membro: lorranaa_
Adoçado naturalmente, saudável e fácil de preparar.

Submeter uma Receita

Resumo Nutricional:

Existem 56 calorias em 1 dose de Thanksgiving Rolls.
Repartição das Calorias: 26% líp, 62% carbs , 12% prot.

Factos Nutricionais
Quantidade
por dose
por dose
% DR*
Energia
233 kj
3%
56 kcal
Lípidos
1,59g
2%
Lípidos Saturados
0,904g
5%
Lípidos Trans
0g
Lípidos Monoinsaturados
0,413g
Lípidos Poliinsaturados
0,112g
Carboidratos
8,61g
3%
Açúcar
0,37g
0%
Fibras
0,3g
Proteínas
1,62g
3%
Sal
0,26g
4%
Colesterol
10mg
Potássio
28mg
1%
* Dose de referência para um adulto médio (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
da IDR*
(56 cal )
3% IDR
Repartição das Calorias:
 
Carboidratos (62%)
 
Lípidos (26%)
 
Proteínas (12%)
*Baseado num IDR de 2000 calorias

Obter a aplicação
    
© FatSecret 2024. Todos os direitos reservados.